22-04-2015

Week 40: 6 tot 12 april 2015

Uitstapjes
- We gingen naar Llandudno Beach, dat is het mooiste strand van Kaapstad. En dat bevestigen we. Het ligt bezaait met gigantische granieten rotsblokken, heel leuk om op te klimmen!! We hielden een picknick op het strand, wandelden tussen de dikke stenen en reden terug langs de prachtige kustlijn tot aan Lion's Head.








- Op weekend met Flipje
Tietiesbaai
We kozen de grappigste bestemming om naartoe te fietsen. Via een moeilijke zandweg geraakten we er. Tietiesbaai ligt in een klein natuurpark en dankt zijn naam aan een borstvormige heuvel. Bij de inkom van het park parkeerden we de fietsen en deden een groot stuk te voet totdat een 'bakkie' ons oppikte en afzette aan de prachtige baai. 





 




Een blik op de natuur dankzij Filip!

Paternoster
Onze auto stond in het rustige dorp Paternoster. Daar overvalt de kalmte jou helemaal. De strandwandeling was fijn, dankzij de aangespoelde kreeften en krabben. Maar ook dankzij de frisbee spelletjes. We aten vis en calamares bij een ondergaande zon.








West Coast National Park
Nabij onze B&B gingen we naar een erg groot Nationaal park. Gelegen aan de zee, vlakbij Langebaan. We trokken er met de fiets in en gingen ook op zoek naar flamingo's.













Darling
Op weg naar huis namen we de afrit richting Darling. We kenden het, omdat er een biermerk naar genoemd is. Bij toeval vonden we het café dat enkel dit bier verkoopt. Filip proefde 3 van de 5 soorten (favoriet: Bone Crusher) en ging met 4 flessen naar huis.



Post
Michiel en Els stuurden een fotokaart met daarop het Zuid-Afrikaanse souvenirtje. Wij waren erg blij! 


Zip Zap
- Ubuntu



Keramiek


Mopje van de week





Geen opmerkingen:

Een reactie posten